Zelensky: Ukraina po shkakton humbje të rëndësishme në logjistikën ruse

Zelensky: Ukraina po shkakton humbje të rëndësishme në logjistikën ruse

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenksy, ka thënë se forcat e armatosura ukrainase po shkaktojnë humbje të rëndësishme në logjistikën ruse në territoret e pushuara.

Zelensky ka thënë se janë duke ndërprerë furnizimet për pushtuesit si dhe po identifikojnë e neutralizojnë bashkëpunëtorët, shkruan Aljazeera,

“Hap pas hapi po përparojmë, po ndërpresim furnizimet për pushtuesit, po identifikojmë dhe neutralizojmë bashkëpunëtorët. Rezultati përfundimtar është i dukshëm, flamuri ukrainas do të jetë në të gjitha qytetet dhe fshatrat tona. Është vetëm çështje kohe”, tha ai.

LEXO EDHE:

Back to top button