Zyrtare, Antetokounmpo do të vazhdojë karrierën me Milluoki Baks

Xhianis Antetokounmpo do të vazhdojë karrierën me Milluoki Baks dhe tashmë është zyrtare.

“Greek Freak” mbetet me Milluoki për tre vitet e ardhshme, duke marrë kontratën maksimale prej 186 milionë dollarësh.

Xhianis vendosi të qëndrojë në shtëpinë e tij dhe tashmë së bashku me Damian Lillard do të tentojnë të sjellin një tjetër unazë për “drerët”.

LEXO EDHE:

Back to top button