117 gjoba në Shkup, 13 vozitës pa patentë shoferi

117 gjoba në Shkup, 13 vozitës pa patentë shoferi

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 117 shkelje të rregullave të trafikut. Prej tyre: 7 për tejkalim të shpejtësisë, 13 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 3 për ngasje të makinës në gjendje të dehur.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 4 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 5 për kalim në të kuqe në semaforë dhe katër të tjera për mosdhënien përparësi këmbësorëve…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button