134 gjoba në Shkup, 68 për tejkalim të shpejtësisë

134 gjoba në Shkup, 68 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 134 sanksione, prej të cilave 68 për tejkalim të shpejtësisë, tetë sanksione për drejtim të automjetit pa patentë shofer, dymbëdhjetë sanksione për motoçiklistë.

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe dy gjoba për shfrytëzimin e telefonit celular gjatë drejtimit të automjetit, njëzet e një sanksione për drejtimin e automjetit nën ndikimin e alkoolit, katër sanksione për automjete të paregjistruara…

Nga MPB-ja gjithashtu njoftojnë se kontrollimet e shtuar në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.

LEXO EDHE:

Back to top button