138 gjoba në Shkup, 56 për tejkalim të shpejtësisë

138 gjoba në Shkup, 56 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 183 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 56 për tejkalim të shpejtësisë, 10 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 17 për ngasje të makinës pa patentë shoferi.

Janë shqiptuar dhe 5 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 6 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 5 të tjera për kalim në të kuqe në semaforë…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button