143 gjoba në Shkup, 33 për tejkalim të shpejtësisë

143 gjoba në Shkup, 33 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë 24 orëve të fundit në Shkup janë regjistruar gjithsejtë 143 shkelje të rregullave të trafikut. Prej tyre 33 për tejkalim të shpejtësisë, 14 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 7 gjoba iu shqiptuan vozitësve të motoçikletave, shkruan Alsat.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 5 gjoba për makina të paregjistruara, 9 gjoba për mosrespektim të përparësisë për kalim dhe 6 të tjera për kalim në të kuqe në semaforë. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button