145 gjoba në Shkup, 40 për tejkalim të shpejtësisë

145 gjoba në Shkup, 40 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 145 shkelje të rregullave të trafikut. Prej tyre: 40 për tejkalim të shpejtësisë, 13 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 8 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, shkruan Alsat.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 6 gjoba për kalim në të kuqe në semaforë, 4 për mosvënien e rripit të sigurisë, 3 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button