148 gjoba në Shkup, 60 vozitës në gjendje të dehur

148 gjoba në Shkup, 60 vozitës në gjendje të dehur

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 148 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 11 për tejkalim të shpejtësisë, 12 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 60 gjoba për ngasje të makinës në gjendje të dehur, shkruan Alsat.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 5 gjoba për makina të paregjistruara, 6 për vozitës fillestar dhe 3 gjoba për kalim në të kuqe në semaforë…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button