15 llojet më të frikshme të peshkaqenëve

Peshkaqenët kanë një reputacion mjaft të keq, veçanërisht me lajmet e rastësishme për një zhytës, sërfist ose notar që sulmohet ose vritet. Frika nga peshkaqenët quhet galeofobia dhe videoja e sotme e Top Fives mund të ketë dhënë një kontribut famëkeq në rritjen e numrit të galeofobëve.

LEXO EDHE:

Back to top button