174 gjoba në Shkup, 11 për tejkalim të shpejtësisë

174 gjoba në Shkup, 11 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsej 174 gjoba, nga të cilat 11 për tejkalim të shpejtësisë, 20 për drejtim të automjetit pa patentë shoferi, 13 sanksione për automjete të transportit publik me defekte teknike, shkruan Alsat.

Sipas njoftimit të MPB-së ka shqiptuar dhe 14 gjoba për kalim në të kuqe në Semaforë, 8 për tejkalim të parregullt dhe 3 gjoba u janë shqiptuar motoçiklistëve. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button