179 gjoba në Shkup, 36 për tejkalim të shpejtësisë

179 gjoba në Shkup, 36 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë regjistruar gjithsejtë 179 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 36 për tejkalim të shpejtësisë, 18 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 3 gjoba iu shqiptuan motoçiklistëve.

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar edhe 6 gjoba për përdorim të telefonit, 6 për kalim në të kuqe në semaforë, 5 për vozitës fillestar dhe 7 të tjera për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button