262 gjoba në Shkup, 143 për tejkalim të shpejtësisë

262 gjoba në Shkup, 143 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e Shkupit ka shqiptuar gjithsejtë 262 gjoba, prej të cilave: 143 për tejkalim të shpejtësisë, 31 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 17 gjoba u janë shqiptuat motoçiklistëve.

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe 6 masa për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 7 për vozitës fillestar, 9 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara,4 për mosvënien e rripit të sigurisë.

Nga MPB-ja gjithashtu njoftojnë se kontrollet e shtuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.

LEXO EDHE:

Back to top button