fbpx

485 dënime për mos-mbajtje të maskave


Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me mos-mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar 485 shkelje.

Ministria e Punëve të Brendshme u apelon qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet, e miratuara nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button