7 efektet pozitive të kripës së detit në shëndet që nuk i dinit

7 efektet pozitive të kripës së detit në shëndet që nuk i dinit

Të gjithë e dimë se sa i shëndetshëm është deti, sa shërues është ajri dhe uji dhe çfarë efektesh ka në trup dhe mendje.

Shumica e përshkruajnë ndjesinë që jep kripa e pranishme në ujin e detit si eksfolimin më të bukur natyror dhe është shërues. Kripa e detit ka një efekt të jashtëzakonshëm në shëndetin dhe mirëqenien e trupit. Shihni më poshtë disa nga efektet që ka kripa e detit në trupin e njeriut.

LEXO EDHE:

Back to top button