83 sanksione në Shkup, 9 vozitës pa patentë shoferi

83 sanksione në Shkup, 9 vozitës pa patentë shoferi

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë regjistruar gjithsejtë 83 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 9 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 7 për kalim në të kuqe në semaforë. Janë shqiptuar dhe 2 gjoba për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara, 2 gjoba për mosdhënien përparësi këmbësorëve…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button