A do të jetë Giorgia Meloni kryeministrja e parë grua në Itali

A do të jetë Giorgia Meloni kryeministrja e parë grua në Itali

Tre vjet më parë Giorgia Meloni, ylli në rritje i së djathtës nacionaliste të Italisë, papritur e gjeti veten një ‘hit’ në pistat e vallëzimit të vendit.

Një fjalim në të cilin ajo e përshkroi veten si “një grua, një nënë, një italiane dhe një e krishterë”, u përdor nga një DJ i cili ishte i pakënaqur për pikëpamjet e saj për martesat e homoseksualvë, fjalët e saj i bëri bashkë dhe montoi duke krijuar edhe një vidoe, me ritme muzike.

Por duket se kjo nuk e shqetësoi aspak Giorgia Meloni, pasi kur qëllimi ishte të shkaktonte efekte negative, ndodhi e kundërta.

Kënga u dëgjuar derisa arrit të vendosej në top lista dhe në vend që të ulte figurën e Meloni, ajo shtoi popullaritetin e saj.

“Kënga ishte shumë e mirë dhe shumë e preferuar. Ajo që ishte menduar të ishte një armë kundër ideve të mia në mënyrë paradoksale u bë një mënyrë e fuqishme për t’i përforcuar dhe përhapur ato”, ka thënë ajo.

LEXO EDHE:

Back to top button