A e dini se çfarë do të thotë kjo shenjë rrugore?

A e dini se çfarë do të thotë kjo shenjë rrugore?

Kuptimi i kësaj tabele rrugore është shumë i thjeshtë edhe pse është një nga tabelat që shumë e harrojnë me kalimin e kohës pasi kalojnë testin e tyre të drejtimit.

Edhe nëse vozitni çdo ditë, është e pamundur të njihni të gjitha shenjat e komunikacionit. Epo, nëse keni parë ndonjëherë një shenjë rrethore të zbrazët me një rreth të kuq dhe jeni hutuar, nuk jeni vetëm.

Për fat të mirë, kuptimi është shumë i thjeshtë – nuk ka trafik për të gjitha automjetet në të dy drejtimet.

Disa përjashtime mund të jenë “22:00-16:00” ose diçka e ngjashme. Nëse e shihni këtë shenjë, do të thotë që nuk duhet të vozitni nëpër këtë zonë, por duhet të zgjidhni një rrugë alternative.

LEXO EDHE:

Back to top button