A e dini se çfarë do të thotë nëse ëndërroni se jeni shtatzënë?

A e dini se çfarë do të thotë nëse ëndërroni se jeni shtatzënë?

Nuk duhet të shqetësoheni për ëndrrat e pazakonta, por ndonjëherë nënndërgjegjja juaj po përpiqet t’ju tregojë diçka të rëndësishme.

Kjo mund të thuhet edhe për një ëndërr të vërtetë shtatzënie, veçanërisht nëse jeni dikush që nuk pret shtatzëni. Sipas analistes së ëndrrave Athena Laz, edhe pse këto ëndrra mund të mos sinjalizojnë se po mbani një fëmijë, ato nuk duhen anashkaluar.

Eksperti shpjegoi se ëndrrat e shtatzënisë mund të interpretohen në mënyra të ndryshme bazuar në situatën dhe përvojat e vetë ëndërrimtarit.

-Në përgjithësi, të ëndërrosh shtatzëninë kur nuk je në të vërtetë shtatzënë mund të pasqyrojë rritjen personale, transformimin ose parashikimin e një ndryshimi të rëndësishëm në jetë. “Ëndrrat e shtatzënisë mund të simbolizojnë gjithashtu një dëshirë për fillime të reja, kreativitet ose zhvillimin e një ideje kuptimplote në jetën tuaj”, thotë ajo.

Laz rekomandon që të gjitha gratë që përjetojnë ëndrra të tilla të shqyrtojnë ndjenjat dhe ngjarjet e sakta që kanë ndodhur gjatë kohës që ato ishin duke fjetur. Kjo ndodh sepse mënyra se si ndiheni në ëndrrën tuaj mund të japë të dhëna të rëndësishme se si ndiheni vërtet në një nivel më të thellë.

Nëse jeni të lumtur që jeni shtatzënë, mund të nënkuptojë se jeni duke pritur për një mundësi të re ose një kapitull të ri në jetën tuaj. Nëse jeni të tmerruar nga fakti që po mbani një fëmijë, mund të jetë një reflektim i frikës suaj aktuale ose të ardhshme në jetë.

LEXO EDHE:

Back to top button