A keni provuar të pini ujë deti?

Uji i kripur i detit, ka një sërë dobish për organizmin, pasi e pastron atë nga toksinat, mundëson rifitimin e lëngjeve të humbura përmes djersës dhe jo vetëm kaq.

Nëse pini ujë me kripë, forconi sistemin imunitar, ruani kompaktësinë e kockave, do të jeni një lëkurë më të shëndetshme.

Gjithashtu uji i kripur i detit ndihmon për të mbajtur ekuilibrin e sheqerit në gjak, për të luftuar inflamacione të ndryshme dhe ajo që të gjithë e dimë, ndihmon edhe për pastrimin e hundëve.

LEXO EDHE:

Back to top button