Ademi: Ndryshimet kushtetuese duhet të ndodhin një ditë e më parë

Ademi: Ndryshimet kushtetuese duhet të ndodhin një ditë e më parë

Ndryshimet kushtetuese duhet të ndodhin një ditë e më parë, kështu deklaroi sot koordinatori i BDI-së, Arbër Ademi.

“Ne sot po i gëzojmë benefitet e marrëveshjes së Prespës, po ashtu duhet të gëzojmë edhe benefitet e propozimit francez. Ndryshimet kushtetuese duhet të ndodhin një ditë e më para. Ndryshimet kushtetuese ku do të inkorporoheshin edhe komuniteti bullgar përskaj komuniteteve tjera që janë pjesë e preambulës, nuk do t’i sjellin asgjë të keqe vendit tonë. Përkundrazi një herë e përgjithmonë bëhet distikcion midis popullit maqedonas dhe popullit bullgar, që ska mundësi që të jenë i njëjti popull”, tha Ademi.

LEXO EDHE:

Back to top button