Ai është lloji i burrit që çdo grua do të dëshironte

Babai që rrinte në shtëpi dha një pasqyrë të rutinës së mëngjesit të familjes së tij

Babai që rrinte në shtëpi dha një pasqyrë të rutinës së mëngjesit të familjes së tij. Burri kujdeset për shtëpinë dhe fëmijët ndërsa gruaja e tij punon me turne 10-orëshe në spital.

Joey Fu postoi një video në llogarinë e tij në TikTok duke treguar rutinën e tij të përditshme. Pastroi shtëpinë, paketoi mëngjesin dhe ushqimet për gruan e tij dhe ushqeu fëmijët.

Ai u zgjua në orën 6.22 të mëngjesit dhe po e nxirrte vajzën e tij dyvjeçare nga shtrati kur ajo u zgjua. Pasi ngrohi qumështin për fëmijën, Xhoi e vendosi përsëri në shtrat me nënën e saj. Bëri kafe dhe rregulloi llambën në kuzhinë. Në orën 6:34 të mëngjesit ai zgjoi vajzën e tij pesëvjeçare. Xhoi e çoi atë në shkallët dhe më pas u ul në divan për të parë TV. Ai e përgatiti mëngjesin duke i derdhur pak qumësht, duke hapur enën me kos dhe duke i dhënë pak drithëra. Në orën 6:41 të mëngjesit, Xhoi e zgjoi gruan e tij me një puthje të mirëmëngjesit. Tjetra në listë ishte përgatitja e drekës për një vajzë pesëvjeçare. Xhoi bëri një sanduiç me yje me një prerës biskotash. Kur gruaja e tij zbriti, ai e pyeti nëse kishte ndonjë kërkesë të veçantë, kështu që ai i paketoi asaj një kifle dhe i mbushi termosin. Ai i vendosi të gjitha gjërat e saj në tryezën e kuzhinës në mënyrë që të ishin gati për të kur ajo të largohej.

Pamja tjetër tregon Xhoin duke u gjunjëzuar para këmbëve të gruas së tij për ta ndihmuar atë të tërheqë çorapet e saj. Më pas ai zgjoi fëmijën e tij më të vogël dhe Joey dhe dy fëmijët e tij u larguan nga shtëpia në orën 7.22 të mëngjesit. “Dhe kështu bëhet”, thotë ai në fund të videos.

Ndjekësit e tij në TikTok nuk kishin veçse lavdërime për të: “Një shembull tjetër i përsosur se çfarë mund të bëjë një burrë kur të dojë”, shkroi një grua. “Unë kurrë nuk shoh asgjë për baballarët e qëndrimit në shtëpi, kjo është e mrekullueshme,” tha një tjetër.

LEXO EDHE:

Back to top button