VIDEO: Lamborghini që solli 78 milionë shikime në 5 ditë!

VIDEO: Lamborghini që solli 78 milionë shikime në 5 ditë!

Rastet e akrobacive ekstreme me vetëm një qëllim – për të tërhequr audiencën – po bëhen gjithnjë e më të zakonshme. Dhe duke e bërë këtë, e vetmja gjë e rëndësishme është se ato janë vërtet ekstreme, qoftë për nga rreziku në të cilin janë vendosur autorët, qoftë për sa i përket dëmit. Ne të gjithë i kujtojmë ende YouTubers që shkatërruan me qëllim një makinë të re në sallë ekspozite ose shkatërruan makinën në udhëtimin e parë, por duket se zoti Bisha e bëri punën më së miri.

Emri i tij i plotë është James Stephen Donaldson dhe pesë ditë më parë ai postoi një video në të cilën, ndër të tjera, dërgon një Lamborghini në thërrmues dhe përdor një tank për të shkatërruar tjetrin. Ai nuk e ka goditur, por e ka goditur me disa granata. Videoja ka mbledhur mbi 78 milionë shikime në vetëm pesë ditë.

 

LEXO EDHE:

Back to top button