Ai u pranua në 170 fakultete: Mataturanti mori më shumë se 9 milion dollarë bursa

Ai u pranua në 170 fakultete: Mataturanti mori më shumë se 9 milion dollarë bursa

Dennis Malik Barnes, Një i diplomuar 16-vjeçar i Shkollës së Mesme Ndërkombëtare në New Orleans, Luiziana, mori më shumë se 170 letra pranimi në fakultet dhe iu ofrua bursa me vlerë më shumë se 9 milion dollarë.

deklaratë për „ Si-en-en “, I diplomuari tha që në fillim nuk kishte ndërmend të thyejë rekorde.

„ Ndërsa aplikova në kolegj dhe ndërsa numri i përgjigjeve pozitive u rrit, me oferta bursash, unë u intrigova nga TAG1, tha ai, duke shtuar se kur iu tha se ishte afër rekordit të ri, ai vendosi që „ të vazhdojë të aplikojë “.

Barnes thotë se ai filloi të aplikojë në fakultete në gusht të vitit të kaluar dhe me krenari shikoi përgjigjet pozitive dhe bursat që do të mblidheshin. „ Nuk ishte befasi për mua “, thotë i diplomuari.

Përfaqësuesit e shkollës së tij thonë se arritja e Barnes vendosi një rekord të ri botëror dhe se ata tashmë kanë kontaktuar Librin Guinness të Records për ta zyrtarizuar atë.

Rezultati mesatar i tij është 4.98 dhe do të piqet dy vjet më parë. Sidoqoftë, ai ende nuk ka vendosur se ku do të vazhdojë arsimin e tij në vjeshtë.

„ Unë ende nuk e di se ku mund të regjistrohem. Unë synoj të merrem me shkencën e kompjuterave “, thotë i diplomuari.

Barnes beson se familja e tij, miqtë dhe besimi në Zot janë përgjegjës për suksesin e tij.

I diplomuari deri më tani ka aplikuar në 200 fakultete, dhe planifikon të njoftojë vendimin e tij përfundimtar në fillim të majit para se të diplomojë në 24 maj.

LEXO EDHE:

Back to top button