Alarmet për bomba, VMRO-ja kërkon dorëheqjen e Spasovskit

Alarmet për bomba, VMRO-ja kërkon dorëheqjen e Spasovskit

Spasovski që para një muaji deklaroi se “hetimi vetëm sa nuk ka treguar se kush qëndron pas alarmeve për bomba”, por ja që sot kemi kaos, panik dhe alarme të reja për bomba, dorëheqje menjëherë, kështu shkruan mes tjerash në njoftimin e sotëm të lëshuar nga partia më e madhe opozitare, VMRO-DPMNE.

Më shumë se një muaj shkollat e mesme dhe fillore, qendrat tregtare, Banka Popullore, ndërtesa banimi, ministri dhe institucione tjera shtetërore janë cak i alarmeve për bomba, ndërsa ministri për punë të brendshme Oliver Spasovski nuk mund të zbuloj se kush qëndron pas këtyre alarmeve të rrejshme”, thonë nga VMRO-DPMNE.

Sipas partisë së Mickoskit, ajo që më së paku mund të bëj Spasovski është që të tregoj pak moral dhe të jap dorëheqje të parevokueshme.

“Paaftësinë e tij e paguajnë qytetarët. Kjo duhet të ketë një fund”, thonë nga VMRO-DPMNE.

LEXO EDHE:

Back to top button