Alkaloid me kompani të re

Alkaloid me kompani të re

Pas disa vitesh prezence dhe funksionimi të suksesshëm në tregun evropian, “Alkaloid” regjistroi një kompani të re në Rumani, me emrin “Alkaloid Bucharest S.R.L.”.

Sipas Alkaloid-it kompania është 100% në pronësi të saj. Duke marrë parasysh se më shumë se 65% e vendosjes së produkteve të kompanisë është e destinuar për eksport, prania e programit të prodhimit në tregjet e BE-së, si dhe zgjerimi në tregje të reja, është jashtëzakonisht i rëndësishëm.

Në këtë drejtim, subjekti juridik i posahapur është i shtati me radhë që është themeluar në vendet e Bashkimit Evropian. “Alkaloid” është i pranishëm në Rumani përmes gamës së produkteve farmaceutike, si dhe përmes programit të hemodializës, i cili përfshin disa grupe produktesh.

Shitjet e realizuara për vitin 2021 në tregun e Rumanisë arritën në 212,5 milionë denarë, ndërsa në gjysmën e parë të vitit 2022 kompania shënoi rritje prej 140% në këtë treg, krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

LEXO EDHE:

Back to top button