Ambasadorët Ademi, Demiri dhe Milevski, para Komisionit për Politikë të Jashtme

Ambasadorët Ademi, Demiri dhe Milevski, para Komisionit për Politikë të Jashtme

Para Komisionit kuvendor për Politikë të Jashtme sot do të prezantohen platformat për aktivitete diplomatike të ambasadorëve të rinj të jashtëzakonshëm dhe fuqiplotë në Spanj, Zvicër dhe Slloveni. Në Spanjë Edmond Ademi, në Zvicër Rexhep Demiri dhe në Slloveni Goran Milevski.

Në rend dite të seancës është edhe Propozim-ligji për ratifikimin e ndryshimeve dhe plotësimeve të Marrëveshjes për tregti të lirë me Ukrainën.

LEXO EDHE:

Back to top button