Angli, pritje më muaj për të përkëdhelur lopët

Angli, pritje më muaj për të përkëdhelur lopët

Kohët e fundit, shumë vizitorë nga shumë larg shkojnë në Dumble Farm në veri të Anglisë për të përkëdhelur lopët. “Disa njerëz pëlqejnë kontaktin me qentë, të tjerë me macet ose kuajt, dhe ka nga ata që pëlqejnë të ‘shoqërojnë’ me lopë,” tha një nga pronaret e fermës. Përkëdhelja dhe pastrimi i lopëve tërheq çifte, familje dhe dashamirës të këtyre kafshëve të zbutura nga i gjithë vendi. Vizita e lopëve në Dumble Farm rezervohet muaj më parë me mbi 58 euro për person. /Alsat.mk

 

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button