Dashamirësi i golfit krijon portretin e Tiger Woods, i bërë tërësisht nga 25,000 topa Golfi

Dashamirësi i golfit krijon portretin e Tiger Woods, i bërë tërësisht nga 25,000 topa Golfi

Një adhurues i golfit ka krijuar një portret mahnitës të Tiger Woods, të bërë nga 25,000 bluza golfi të reja dhe të thyera.

Aaron Norris e përfundoi veprën e artit muajin e kaluar dhe tashmë e ka shitur atë për një shumë të pazbuluar.

Artisti 43-vjeçar thotë se e mori idenë pasi vuri re tezat e thyera të shpërndara nëpër kursin e tij lokal. Filloi t’i merrte, që të bëheshin pjesë e një palete të ardhshme.

Arti i murit 6 këmbë x 6 këmbë përshkruan një nga fytyrat më të famshme në të gjitha sportet duke lexuar një gjuajtje e lehtë.

“Kjo ishte një ide për të cilën e kisha menduar për një kohë të gjatë,” pranon banorja e Misurit.

“Sa herë që luaja golf, do të shihja të gjitha këto tela të thyera të golfit të vendosura në çdo kuti. Gjithmonë do të thoja ‘mund të bëja diçka prej tyre’, transmeton radio plus.

“Gjatë verës dhe vjeshtës, fillova t’i merrja dhe t’i ruaja. Kisha gjithashtu të gjithë fqinjët e mi që luanin golf duke i ruajtur edhe ata për mua.”

Përfundimisht, ai vendosi që të krijonte një portret të Tiger Woods, i cili është i lidhur për shumicën e fitoreve të PGA Tour.

Përafërsisht gjysma e 25,000 golfit të përdorura u mblodhën; ai shpenzoi 400 dollarë duke blerë tees të tjera.

LEXO EDHE:

Back to top button