Armenia pa 4 futbollistë standard ndaj Maqedonisë?

Përzgjedhësi I Armenisë , Zhoakim Kaparosh do të jetë pa katër futbollist standard në sfidën ndaj MAqedonisë, shkaku i pandemisë “Covid 19”. Ms tyre është edhe futbollisti më i mirë nga Armenia, Gjorgj Gazarian, ndërsa këtu janë edhe Argis Adamjan, Andre Hallesher dhe Grigor Maliksetjan.

Në mesin e atyre që janë prekur me koronavirus është edhe trajner i kondiconit te kombëtarja e Armenisë, Minjanon, si dhe 3 anëtarë të delegacionit të Armenisë, që zbarkoi në Nikozi.

LEXO EDHE:

Back to top button