Asnjëherë mos e hidhni letrën e ambalazhit të gjalpit, mund të ketë dobi të shumta

Kur e hani gjalpin, mos e hidhni letrën e ambalazhit sepse ajo mund të përdoret, madje në disa mënyra
Prandaj, pasi ta hani gjalpin, paloseni përgjysmë, vendoseni në një qese dhe futeni në frigorifer me ngrirje të thellë. Do t’ju duhet.

Prerja e tortës – Para prerjes së tortës thikën lyejeni me letrën e gjalpit. Më lehtë dhe më bukur do ta prisni tortën, aq më parë tortë-akulloren dhe produkte të tjera kremoze. Priteni një copë si në ëmbëltore.

Rrafshimi i mishit – Letrën e gjalpit mund ta përdorni për ndarjen e hamburgerit, qofteres apo palpetave të pjekura të cilat dëshironi t’i ngrini. Këto letra do të shërbejnë për ndarje më të lehtë të pjesëve të ushqimit të ngrirë. Kështu nuk do të detyroheni t’i shkrini të gjitha apo të lodheni duke i ndarë, vetëm vendosni letrën midis pjesëve dhe mund të nxirrni pjesën e dëshiruar si një profesionist.

Mbështjellja – Mbështillni kallëpet e mafinëve me letër dhe brumi nuk do të ngjitet. Brumi do të ketë një bazë të mirë.

Korja – Kur piqni bukë ose ndonjë pastë, mbulojeni me letër gjalpi që të thithë pak nga gjalpi i mbetur në të. Korja do të jetë e shijshme.

LEXO EDHE:

Back to top button