“Australian Open”, avion çarter për pjesëmarrësit

Federata Australiane e Tenisit, e cila do të organizojë turneun Grand Slam të “Australian Open”, ka lidhur një marrëveshje me një kompani ndërkombëtare fluturimesh, në mënyrë që të gjithë tenistët pjesëmarrës në këtë turne të vijnë në Melburn me avion çarter.

Tenistët duhet të specifikojnë disa detaje të udhëtimit të tyre përmes një dokumenti dhe ata duhet të arrijnë në Melburn në datat 15 dhe 16 janar 2021, në mënyrë që të kalojnë dy javët e karantinës të parashikuara me ligj në Australi. Ndërkohë që turneu do të nisë më 8 shkurt.

LEXO EDHE:

Back to top button