Regjistrohen 592 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (22/23.12.2020) në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Verut janë regjistruar 592 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventiv kundër përhapjes së koronavirusit.

Ministria e Brendshme në vazhdimësi apelon deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button