​Baerbock: Të fillojmë negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Në këto kohë të vështira, mbështetja për vendet e Ballkanit Perëndimor në rrugën e tyre drejt Bashkimit Evropian është një çështje kyçe e sigurisë dhe gjeopolitikës, deklaroi ministrja e Jashtme e Gjermanisë, Annalene Baerbock në Twitter.

”Ne duhet të mbajmë premtimet tona dhe të fillojmë negociatat e vonuara të anëtarësimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut”, theksoi ajo.

LEXO EDHE:

Back to top button