Bastisje në Shkup, zbulohen lëndë narkotike

Bastisje në Shkup, zbulohen lëndë narkotike

Pas njoftimeve operative të pranuara dhe urdhrit për bastisje nga Gjykata Themelore Penale në Shkup, sot nëpunës të policisë nga SPB Shkup – Njësiti për Tregti të Palejuar kryen bastisje në shtëpinë e F.M. (25).

Siç njoftoi MPB, gjatë bastisjes është gjetur marihuanë. Personi është privuar nga liria dhe pas dokumentimit të rastit kundër tij do të ngritet kallëzim penal adekuat.

LEXO EDHE:

Back to top button