BDI sot do të mbajë mbledhje me Kryesinë e re

BDI sot do të mbajë mbledhje me Kryesinë e re

Sot në orën 14:30 pritet të fillojë Mbledhja e Kryesisë së re të BDI-së, ku ministrat, zëvendësministrat dhe sekretarët shtetërorë nga radhët e kësaj partie duhet të japin llogari për punën e tyre.

Pikat e agjendës së sotme të propozuara nga kryetari i kësaj partie, Ali Ahmeti, pritet të jenë këto:

Informim i Kryetarit te BDI-së rreth situatës politike ne vend;
Konstituimi i Sekretariateve te partisë;
Raporti i punës se ministrave, zëvendësministrave dhe sekretarëve shtetërorë;

LEXO EDHE:

Back to top button