Biden do të takohet me familjen mes presioneve për të dhënë dorëheqje pas debatit me Trumpin

Biden do të takohet me familjen mes presioneve për të dhënë dorëheqje pas debatit me Trumpin

Biden nuk tregon shenja të ndryshimit të kursit, duke e përshkruar debatin si thjesht një ditë të keqe

Joe Biden do të takohet me familjen e tij të dielën për të folur për të ardhmen e tij politike në një takim që ishte planifikuar para debatit të së enjtes përballë Donald Trump, shkruan The Guardian.

Takimi në Camp David vjen pasi presionet janë shtuar mbi Biden pas pasojave të mëdha të debatit, në të cilin performanca e tij theksoi dobësitë e tij dhe u pasua me thirrje nga ekspertë, media dhe votues që ai të tërhiqej nga gara presidenciale.

Burimet i thanë NBC News se në fund të fundit do të ishte Biden dhe zonja e parë Jill Biden që të merrnin çdo vendim thelbësor për fushatën e tij. Deri më tani, në mitingjet dhe ngjarjet pas debatit të së enjtes, ata nuk kanë treguar asnjë shenjë ndryshimi të kursit, duke e përshkruar debatin si një ditë të keqe.

“Unë nuk eci aq lehtë sa dikur, nuk flas aq mirë sa dikur, nuk debatoj aq mirë sa dikur”, tha Biden në një tubim më energjik në Karolinën e Veriut të premten. duke adresuar kritikat e përhapura për performancën e tij në debat. “Por unë e di atë që di. Unë di ta them të vërtetën”.

 

LEXO EDHE:

Back to top button