Biden u tha ndihmësve se ai po vizitonte një mjek pas debatit katastrofik me Trump

Presidenti Joe Biden u tha ndihmësve dhe liderëve të Partisë Demokratike se ai shkoi te mjeku pas një performance të dobët në debatin e javës së kaluar me Donald Trump.

Presidenti Joe Biden u tha ndihmësve dhe liderëve të Partisë Demokratike se ai shkoi te mjeku pas një performance të dobët në debatin e javës së kaluar me Donald Trump, duke kundërshtuar deklaratat e mëparshme të Shtëpisë së Bardhë për kujdesin e tij mjekësor, raporton NBC.

Presidenti gjithashtu u takua me guvernatorët demokratë mbrëmë dhe u përball me pyetje në lidhje me performancën zhgënjyese të debatit të javës së kaluar. Kur u pyet nëse mori kujdes mjekësor pas debatit, ai pranoi para turmës se ishte ekzaminuar nga një mjek dhe se gjithçka ishte në rregull, sipas dy burimeve të NBC.

Disa orë më parë, sekretarja e shtypit e Shtëpisë së Bardhë, Karine Jean-Pierre tha se Biden nuk i është nënshtruar asnjë ekzaminimi mjekësor që nga shkurti, kur për herë të fundit iu nënshtrua një ekzaminimi të plotë mjekësor dhe iu nënshtrua disa testeve.

Shtëpia e Bardhë tani pretendon se Biden nuk është vizituar me një mjek që nga shkurti, por që atëherë ai është vizituar rregullisht me një mjek për kontrolle të shkurtra, përfshirë edhe pas debatit me Trump.

Takimi i Biden me guvernatorët u organizua nga guvernatori i Minesotës, Tim Waltz, kryetar i Shoqatës së Guvernatorëve Demokratikë, për të lehtësuar shqetësimet për performancën e tij të dobët në debat dhe zgjedhjet e ardhshme presidenciale.

LEXO EDHE:

Back to top button