Bill Gates: Interneti i ndihmoi njerëzit me “ide të çmendura” të gjenin njëri-tjetrin

Bill Gates: Interneti i ndihmoi njerëzit me “ide të çmendura” të gjenin njëri-tjetrin

Bill Gates menduar fillimisht se interneti do ta bënte botën më të arsyeshme, por më vonë e kuptoi se ishte mjet për dezinformata dhe “ide të çmendura”.

LEXO EDHE:

Back to top button