BOTA | Drejtuesit e mjeteve u zgjuan mëngjesin e sotëm në rrugët e mbuluara me akull dhe paralajmërime të verdha në të gjithë Anglinë

Paralajmërimet e verdha të motit janë vënë në vend në të gjithë vendin pasi shoferët zgjohen në rrugët e akullta për orë piku.

Alarmi i akullit i Met Office mbulon qendrën e Britanisë së Madhe deri në orën 10:00, kur kushtet pritet të përmirësohen në shumicën e zonave, përveç Skocisë veriore, e cila është vendosur për borë.

Shirat gjatë natës do të kenë lënë pas sipërfaqe të rrëshqitshme të cilat mund të shkaktojnë “dëmtime nga rrëshqitjet dhe rëniet” dhe “njolla të akullta në disa rrugë të patrajtuara, trotuare dhe shtigje biçikletash”.

Reshjet e dendura të shiut u kthyen në borë në disa vende, përfshirë bregun juglindor, i cili deri në orën 8 të mëngjesit të sotëm u mbulua nga një paralajmërim i verdhë.

LEXO EDHE:

Back to top button