Britania do të ndihmojë në hapjen e ‘korridorit detar’ për të ofruar ndihma në Gaza

Britania do të ndihmojë në hapjen e ‘korridorit detar’ për të ofruar ndihma në Gaza

Britania e Madhe do të ndihmojë në hapjen e një “korridori detar” për të ndihmuar ndihmat për të hyrë në Gaza, ka njoftuar sekretari i Jashtëm britanik, David Cameron.

Ai tha se vendi do të punojë së bashku me SHBA-në dhe partnerët e tjerë për të hapur rrugën për të trajtuar “nevojën e dëshpëruar humanitare” në rajon.

“Ne vazhdojmë t’i bëjmë thirrje Izraelit që të lejojë më shumë kamionë në Gaza si mënyra më e shpejtë për të marrë ndihmë për ata që kanë nevojë”, shtoi Cameron, raporton CNN.

LEXO EDHE:

Back to top button