Çfarë bën një burrë që nuk e do gruan e tij: Psikologu i njohur pretendon se këto gjëra të vogla e tradhtojnë

Çfarë bën një burrë që nuk e do gruan e tij: Psikologu i njohur pretendon se këto gjëra të vogla e tradhtojnë

Nëse po pyesni se çfarë bën një mashkull që nuk e do gruan e tij, psikologu i njohur rus ka një përgjigje.

Në martesë shpesh ka një humbje të pasionit dhe një ftohje të marrëdhënieve mes partnerëve.

Psikologia ruse Anna Kiryanova shkroi disa punime në të cilat u fokusua në marrëdhëniet mashkull-femër.

Në veprat e saj ajo trajton arsyet kryesore të marrëdhënieve të pakënaqura në të cilat gjenden disa çifte. Psikologia pohon se ka sinjale që tregojnë se bashkëshorti juaj nuk ju do më si më parë.

Ai nuk ju do nëse: nuk ju përqafon në mënyrë spontane, nuk ju flet për gjëra të vogla, nuk ju telefonon për të pyetur se si jeni në mes të një dite pune.

Ai nuk ju do nëse: nuk mund të mbështeteni në ndihmën e tij. Kur duhet të kujdesesh për të sikur të ishte një fëmijë pesë vjeç, jo një burrë 45 vjeç.

Nuk të do nëse: tall me ty. Kur ai nuk të vëren ty, punën dhe mundin tënd. Kur ai ju thotë se ju hani shumë ose se ai nuk mund të hajë ushqimin tuaj sepse nuk është ashtu siç është mësuar.

Nuk të do kur ndërhyn vazhdimisht në atë që bën, në vendimet e tua, kur të thotë se po flet marrëzi, se nuk mendon për veten, se je budalla nëse mendon kështu.

Nuk të do kur të thotë: e ke fajin. Ai nuk ju do kur nuk miraton asgjë që thoni apo bëni.

Ai nuk të do sepse çdo “të dua” duhet të “lypësh” prej tij.

Nëse burri juaj nuk ju do, me kalimin e kohës mund të humbni vetëbesimin, të bëheni të ngathët, të dëshpëruar, të dëshpëruar…

LEXO EDHE:

Back to top button