Çfarë do të ndodhte nëse do të bënit 100 squats çdo ditë për një muaj të tërë?

Çfarë do të ndodhte nëse do të bënit 100 squats çdo ditë për një muaj të tërë?

Njëri prej tyre ishte ai ku bënte 100 squats çdo ditë për një muaj të tërë.

Qëllimi i tij ishte të forconte muskujt e këmbës dhe për të kontrolluar nëse do të kishte diferencë dhe cili do të ishte rezultati, ai bëri foto në ditën e parë dhe të fundit të sfidës.

“Shpresoj se do të vërej një ndryshim të dukshëm ose të paktën do të ndjej më shumë forcë në këmbët e mia.” Jam i vetëdijshëm që 30 ditë nuk janë shumë, ndaj e kuptoj që mund të mos ketë asnjë ndryshim”, tha ai në fillim të sfidës.

Ushtrimin e bëri me disa rekuizita. Përveç një brezi, ai përdorte edhe pesha.

“Edhe pse muskujt më digjen, ky nuk është ende stërvitja më intensive që kam bërë”, tha ai.

Në fund të ditës së 30-të të sfidës, Shaw theksoi se këmbët e tij janë pak më muskulare dhe se tani me këmbë po ngre pesha prej 130 kilogramësh, ndërsa më parë 125.

LEXO EDHE:

Back to top button