Çfarë i bën mushkërive një paketë cigare?

Çfarë i bën mushkërive një paketë cigare?

Nëse keni menduar ndonjëherë të lini duhanin dhe nuk ia keni dalë, pasi të shikoni këtë video me siguri do të merrni një vendim përfundimtar.

Informacioni se sa i dëmshëm është pirja e duhanit është kudo rreth nesh, por Chris Notup vendosi të bënte një eksperiment për të treguar saktësisht se çfarë ndodh me mushkëritë pasi pini një paketë cigare.

 

LEXO EDHE:

Back to top button