Çfarë ndodh nëse pini ujë tërë jetën?

A keni dëgjuar për diçka që quhet agjërimi i ujit? Është një lloj agjërimi që kufizon gjithçka, përveç ujit. Shumica e njerëzve agjërojnë vetëm për 72 orë, por çka nëse e agjëronit gjithë jetën? Do të jesh mirë, apo jo? Haha, mirë… Jo me të vërtetë. Çfarë ndodh me stomakun tuaj pa ushqim? Çfarë dëmi do t’i bëni organeve? Dhe sa ditë mund të qëndroni vetëm me ujë?

LEXO EDHE:

Back to top button