“Covid 19”, anulon edhe Maratonën e Parisit


Maratona e Parisit nuk do të zhvillohet këtë vit. Organizatorët konfirmuan se edhe përpos disa ndryshimeve të terminit, për shkak të pandemisë “Covid 19”, nuk ka kushte që të zhvillohet manifestimi masovik. Termini i fundit ishte muaji nëntor.

“Do të jetë një dëshpërim i madh pë rata që kanëndarë më shumë kohë për stërvitje për maratonën vjeshtore. Do të punojmë së bashku me qytetin e Parisit për zhvillimin e edicionit të ardhshëm, në vitin 2021,” thuhet mes tjerash në kumtesën e otganizatorëve.

Më parë, Berlini dhe Nju Jorku anuluan edicionet e tyre të maratonës dhe ka mbetur që të zhvillohet maratona e Londrës, e cila do të grumbullojë vetëm atletët elitar

LEXO EDHE:

Back to top button