Debat publik për nevojën e një Ligji për Gjendje të Jashtëzakonshme

Në organizim të Qendrës presidenciale për edukim politik sot në Shkup do të mbahet konferenca “Gjendja e jashtëzakonshme: Leksionet e mësuara dhe sfidat e së ardhmes”. Konferenca paraqet fillim të një debati më të gjerë të opinionit profesional dhe të përgjithshëm mbi nevojën e përgatitjes së një ligji për gjendjen e jashtëzakonshme, ndërsa do të hapet nga Presidenti, Stevo Pendarovski.

LEXO EDHE:

Back to top button