Depresioni dhe simptomat e tij

Depresioni dhe simptomat e tij

Depresioni është një çrregullim humori që shkakton një ndjenjë të vazhdueshme trishtimi dhe humbje të interesit në lidhje me aktivitetet dhe jetën në përgjithësi.

Depresioni po ashtu mund të quhet edhe çrregullim i madh depresiv ose depresioni klinik i cili ndikon në mënyrën se si ndiheni, mendoni dhe silleni dhe mund të çojë në një sërë problemesh emocionale dhe fizike. Ju mund të keni vështirësi në kryerjen e aktiviteteve normale të përditshme dhe ndonjëherë mund të ndiheni sikur jeta nuk ia vlen të jetohet.

Disa nga simptoma të depresionit janë:

LEXO EDHE:

Back to top button