Dhëndri (90) dhe nusja (70) u betuan për dashuri të përjetshme

Dhëndri (90) dhe nusja (70) u betuan për dashuri të përjetshme

Administrata e qytetit të Banja Lukës ka publikuar disa të dhëna statistikore interesante në lidhje me dasmat në Bosnje dhe Hercegovinë.

Kështu, ata njoftuan se këtë vit tashmë janë lidhur 13 martesa më shumë se vitin e kaluar, edhe pse korriku sapo ka filluar. Në periudhën nga 1 janari deri më 26 qershor 2024, në këtë qytet janë zhvilluar 366 dasma.

Është interesante se dhëndri më i madh i këtij viti në Banja Luka ishte 90 vjeç dhe gruaja e tij 70. Dhëndri më i ri këtë vit, siç thonë ata, ka lindur në vitin 2004, dhe i zgjedhuri i tij ka lindur në të njëjtin vit.

LEXO EDHE:

Back to top button