Dikush e bëri Windows 7 atë që ne meritojmë

Dikush e bëri Windows 7 atë që ne meritojmë

Shumë fansa të Microsoft ende nuk mund të ankohen për Windows 7, domethënë e konsiderojnë atë si sistemin operativ më të mirë që ka prodhuar kjo kompani.

Një fans bëri një të ashtuquajtur “konceptual” Windows 7 2024 për ta bërë pak më të lehtë për veten e tij dhe postoi në platformën YouTube se si duket gjithçka.

Edhe pse nuk mund ta shkarkoni dhe ta përdorni, është ende interesante të shihet se si duket e gjitha. Është një kombinim i veçorive reale të Windows 7 dhe zgjidhjeve moderne, të ngjashme me ato që mund të shohim në versionet e Windows 10 dhe Windows 11.

Përpjekje të tilla nuk janë të panjohura për këtë kanal në YouTube, pasi ata që qëndrojnë pas tij kanë krijuar më parë një Windows XP të “ridizajnuar”, një Windows 12 të stilizuar dhe madje një “Windows 23” siç e parashikojnë.

 

LEXO EDHE:

Back to top button