Disa pjesë të lagjes së Butelit, Qendrës dhe Aerodromit sot pa rrymë

Disa pjesë të lagjes së Butelit, Qendrës dhe Aerodromit sot pa rrymë

Pa energji elektrike sot prej orës 12:30 deri në orën 15:30 pa rrymë do të jenë shfrytëzuesit e rrugës “Vodnjanska”, nga Shkolla e Mesme e Mjekësisë “Dr. Pançe Karagjozov” deri në hyrjen kryesore të Qendrës Klinike.

Në periudhën prej orës 8:30 deri në orën 12:00 pa rrymë do të jenë një pjesë e shfrytëzuesve të rrugës “Mite Bogevski”.

Gjithashtu pa rrymë sot prej orës 9:30 deri në orën 11:00 do të jenë një pjesë e shfrytëzuesve të rrugës “Butelska”, nga udhëkryqi në Radishan deri në rrugën “Butelska” numër 5.

Siç informon QMK – Shkup, ndërprerjet janë për shkak të ndërhyrjeve të planifikuara teknike në rrjetin e shpërndarjes elektrike në Qytetin e Shkupit.

LEXO EDHE:

Back to top button